panel 748 / vc

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

panel 748 / vc

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku wis kapandeng kabeh watara lan aku wis durung golek panel freeware prayoga utawa kokpit virtual aku bisa sijine ing 748F aku fly (i bakal kudu dig kanggo link mengko lol).

sing tak duwe migunakake gawan 747 panel kang hey apa, kerjane ... nanging aku bener kaya golek VC prayoga. Diwenehake, aku biasane fly ing panel 2d nanging eh VC becik saiki banjur kanggo nalika tak Sunrise becik utawa sunset ahead saka sampeyan :)

aputech
Kirim: 1
Melu: 31 Jan 2013, 05:28
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: San Diego

panel 748 / vc

Tulisan sing durung diwaca by aputech »

Gh0st, katon munggah cockpits Ken Wigginton kang. Aku Jeksa Agung bisa ngetokake padha, kepingin luwih 2D / VC kokpit, lan kang digawe sawetara gedhe-gedhe banget apik, kabeh kanggo Boeing lan Airbus memper.

APUtech

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

panel 748 / vc

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku bakal katon menyang sing .... thanks.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”