Waé Mangga Baca Sadurunge Ngirim / waé Veuillez lire avant de poster

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Waé Mangga Baca Sadurunge Ngirim / waé Veuillez lire avant de poster

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Sugeng Rawuh ing Forum Rikoooo FSX/FSX Steam Edition.

Wigati dimangerteni, sing forum iki Inggris siji, lan mung Inggris digunakan kene.

Kanggo siji Perancis, monggo kene: www.rikoooo.com/fr/forum/

Matur nuwun :)

~ GhostRider203 ~

************************************************** ************************************************** *************

Bienvenue sur le forum Rikoooo pour FSX / FSX Steam Edition.

Notez que forum ce iku l'anglais, lan que l'anglais punika Parle ici .: www.rikoooo.com/fr/forum/

matur nuwun :)

~ GhostRider203 ~

(Translation liwat google supaya yen iku salah nyalahke wong)

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”