Lockheed L-1049 Super lintang

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Apa sing rahasia saka kloter bidang iki liwat 5-6 menit tanpa Gagal engine lengkap? Ora mung siji engine ing wektu, nanging kabeh ing siji wektu. Aku wis tansah kagungan papan ing atiku kanggo wong-wong mau, utamané nalika sakabehe navy werna abu-abu, jinis recon (karo disc Radar Spinning amba) bakal mabur liwat omah kita metu saka ing Air Station Naval bapak iki dakbalekake.

Rolando
Kirim: 9
Melu: 15 Agustus 2016, 13:30

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Rolando »

Aku duwe masalah padha lan uga kanca-kanca saka mine. Ana siji solusi banget: ing rasi lintang normal (ora super) sing mabur tanpa kesalahane ...

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Matur suwun wangsulan. Aku ngerti ana ing pandhuan - kanggo - ngoperasikake, (sajrone "diwaca aku) ora ngluwihi panggunaan RPM tartamtu sawise njupuk, nanging ora mungkin .... mung tiba ing lemah; butuh kabeh kekuwatan kanggo tetep siyap. Saiki sing kudu aku lakoni yaiku nuduhake cara nuduhake pix karo kowe kabeh.
Sepisan, matur nuwun PAYSON

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

durung mbukak flaps cowl?

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Mung nyoba flaps cowl mbukak .... sawise anget-up dheweke menek alon kanggo 4K, digawe siji maneh kanggo basa. Wolung menyang pesawat, ukuran vakum miwiti kanggo pindhah siji kurang siji. Soooo, sawise 8 menit, dheweke dropped kaya watu. Nanging, hey, sing rekaman. Thanks kanggo info sanadyan, aku appreciate.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku grup "sawetara" FB kanggo FSX. Aku bakal takon kanggo ya :) Malah tak sawetara konco sing pinter ing kloter B-17, aku bakal mriksa karo wong-wong mau banget :) The Connie iku manuk sabanjuré aku nambah kanggo armada VA kang, yen aku njaluk liyane manuk kita mbayar mati.

Aku entuk cukup saiki kanggo mbayar 767-200ER, sing ninggalake loro 748F lan loro 772LR. 744LCF lan 748s minangka penghasil dhuwit utama, sanajan 772LR nalika penerbangan mbayar sing cocog bisa ngasilake gaji sing apik banget. Nyatane sing paling apik sabanjure durung nganti wulan Agustus lan mesthine saiki, aku kudu duwe kabeh manuk sing mbayar lol

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Wow Ghost ... apik banget lan matur nuwun amarga wis kuwatir. Aaaaah, B-17 iku. Aku biasane nunggang kasempatan kanggo entuk apa wae. Yen sampeyan duwe kesempatan kanggo nunggang sing dikenal kanthi jeneng "The Aluminium Overcast", coba lakoni. (yen sampeyan durung nindakake) Dheweke dibangun pungkasan ing perang lan digawa menyang Inggris. Kaya nasib sing ditrapake, perang rampung nalika tekane. Dadi, ora tau digunakake ing upaya perang. Pancen luar biasa apik banget. Kabeh trotoar kayu lan troli pistol buntut kaya sadurunge. Goleki ing garis kanggo ndeleng lokasi tur. Yen sampeyan numpak, dadi luwih dhisik (aku banjur angkat banjur mudhun ing kursi mlumpat ing mburine pilot), lan mesthi nggawa kamera sing apik.
Regards, Payson

tnig
Kirim: 5
Melu: 11 Jul 2016, 13:55

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by tnig »

Saka file README kanggo konie. Tindakake iki lan sampeyan bakal ora apa-apa. Sampeyan kudu nyetel PROP kanggo RPM sing tepat supaya sampeyan ora ana masalah.

(5) Klik-tengen ing mriksa-tandha simicon nelpon nganti jendhela status rinci
nuduhake penting engine lan pesawat readouts.

(7) Gagal Engine kamungkinan kedaden nalika mesin sing dilakokno ing
2800 + RPM kanggo wektu sing suwé wektu (nonton metu kanggo iki utamané
sawise njupuk-mati) utawa yen kontrol Spark = ADVANCE ing 2400 + RPM. gumantung
ing dhuwur, mesin bisa gagal ing telu nganti limang menit. Gunakake
Prop Jarak master ngang utawa Engine Jarak simicon kanggo nyetel RPM minangka
dibutuhake kanggo kahanan pesawat saiki (ndeleng Priksa). Ing
panel Status, engine hp readout migunakake kode werna ing ngisor iki:

putih - OK, ora ana bebaya kegagalan mesin;

kuning - setelan daya saiki bakal nimbulaké karusakan yen kiwa dawa banget
ing konfigurasi iki (sawisé throttling bali utawa nyetel
RPM bakal tetep kuning nganti Gagal engine internal
Counter bali menyang nul (Perlu sawetara menit)

abang - tumindak langsung - nyuda throttle lan pitch prop.

Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

tnig .... matur nuwun kanggo info, nanging siji pitakon - apa sampeyan pancen wis nindakake iki? Ora ana pelanggaran, nanging aku nyoba lan ora nate minggat 1200 ft saka anget ing landasan pacu. Sampeyan bisa uga mung aku, nanging siji-sijine masalah karo aku (35 - 45 pesawat saka wilayah iki). Sing kalebu sawetara boeing paling gedhe, lockheed, utawa Rusia sing ditawakake. Kayane aku ketemu karo jodho lan ngremuk aku. Aku mikir "merek x" ditawakake. Aku bakal menehi, yen aku gagal (RIP), critakake marang bojoku dheweke bener.
Maneh, thanks lan regards, Payson

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Lockheed L-1049 Super lintang

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

sing ndadekake Super Connie iki? Aku uga kudu duwe dipikir ing iku dhewe lol

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”