kudos ....

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Payson
Kirim: 42
Melu: 12 Sep 2016, 20:22

kudos ....

Tulisan sing durung diwaca by Payson »

Kudos (lan maksudku yaiku kanthi ketat makna) kanggo para tukang BT-67! Kerajinan super apik kanggo mabur. Aku mesthi (wiwit cilik) dadi penggemar C-47 (utawa DC-3). Ayo mlebu ing Rikooo lan nemokake wis diowahi kanthi cara sing bener. Aku pancen ndharat kanthi cekap, aku mikir nyoba kanggo ndharat operator sing obah. Kelalen entheng beban, nanging macet. Dorong maneh kanggo dek kebak dicopot banjur digawe. Aku entuk tangkapan layar nanging isih ora bisa dimuat ing kene.
Rikooo, sampeyan duwe pesawat pesawat apik sing apik. Aku pengin Skyraider A1 FSX. Ana siji ing taun 2004. Sampeyan kabeh ora butuh dakkandhani ... "terus wae". Kayane paling ora sifat kaping 2 sampeyan.
Regards, Payson / Keith

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

kudos ....

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Ya ngerti .... sing paling ONE masalah karo situs dang iki ...... iku mung njupuk ONE manuk kanggo dadi ketagihan lol ^ _ ^

kanggo gambar ..... nggunakake http://prnt.sc/ :) Aku wis nggunakake iki kanggo njupuk tangkapan layar sakwijine. sampeyan malah bisa ngunggah barang langsung saka komputer ing kana

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

kudos ....

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello, sambutan lan thanks kathah.

Kaya Gh0st ngandika, sampeyan bisa njaluk ketagihan kanggo panggonan iki, ing cara sing paling positif. :)

Sawise maneh, welcome.

Regards

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

kudos ....

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

masalah paling gedhe aku iku nemokake TIME kanggo seneng pesawat aku njaluk mati kene lmao

Nalika sampeyan bisa ndeleng, XRAY nunggang Kula erm enem, mil wicaksana lol

gambar

said..all Sing iki 100% Me, nggunakake 744LCF lan 748F :)

gambar

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”