mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Hello! Aku wis didownload Airbus A320 Family Mega Pack. Aku wis dites kabeh model (A318, A319, A320, A321) nanging nalika aku lepas landas karo A321 mesin sawijining mati sanalika sawise gembong njaluk mati lemah. pesawat liyane Pack iki ora duwe masalah iki iku mung ing A321 ing. Aku wis mèlu Priksa lan nguripake mesin karo cara sing bener. Aku ora ngerti apa salah banjur. Mangga bantuan kula karo iki.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku ora bisa nindakake akeh kaya aku ing tengah pesawat kita ngomongake (LFRG - KDFW) ing 747-400LCF, nanging yen aku nampa, aku bakal ngundhuh lan njupuk dipikir ing.

Avatar pangguna
Tonny0909
Kirim: 4
Melu: 28 Nov 2009, 08:55
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Lahti

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by Tonny0909 »

Sampeyan kudu ngeset ELAC2 Off ing bagean FLT CTL- ing panel upperhead. Liyane telu nyetel ON. (Sec 2,3 lan FAC2)

Lan sinau Airbus Laws pesawat:

http://www.airbusdriver.net/airbus_fltlaws.htm

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Matur nuwun sanget! Aku bakal nyoba sing.

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Ora, ora berhasil. Aku isih entuk kesalahan sing padha "Generator 1, Generator 2 lan Hydraulics 1 # 2" ditandhani abang ing tampilan info.

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Ana ora perlu kanggo maneh! Aku telpon masalah. Tonny0909, sampeyan bener nanging ELAC2 mung FLT CTL ngalih sampeyan kudu duwe OFF. ngalih liyane sing kudu duwe ing! (Kalebu bagean kiwa panel upperhead) Mekaten! Nanging matur nuwun kanggo Ndeleng Tonny0909.

Avatar pangguna
Tonny0909
Kirim: 4
Melu: 28 Nov 2009, 08:55
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Lahti

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by Tonny0909 »

Wah aku bilih ing kirim asli sandi:

"Telung set liyane ON. (Sek 2,3 lan FAC2)"

Dheweke aktif nalika "MATI" ora dituduhake.

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Bungah kanggo ndeleng siji iki ditanggulangi. Yen sampeyan perlu apa-apa liyane, supaya kita ngerti.

langit langit.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

mesin Project Airbus A321 mati sawise lepas landas

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:Bungah kanggo ndeleng siji iki ditanggulangi. Yen sampeyan perlu apa-apa liyane, supaya kita ngerti.

langit langit.
Aku liya sing!

Ageng matur nuwun kanggo Tonny0909 pitulungané! :)

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”