A330 Mega Pack

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Numan28
Kirim: 4
Melu: 23 Mei 2016, 19:01

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Numan28 »

Hello! Aku wis didownload Paket A330-300-200.
Nanging ora ana VC ing sandi Turkish Airlines A330-300:
Sapa sing bisa mbantu aku?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Ana rong versi ing paket, siji digawe dening POSKY, siji sing ora duwe VC. Liyane digawe dening Thomas Ruth wis VC a.

Ora kuwatir, yen kabeh wis diinstal kanthi bener, sampeyan duwe loro.

Ayo kita ngerti yen ana masalah liyane.

Regards

Numan28
Kirim: 4
Melu: 23 Mei 2016, 19:01

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Numan28 »

Kang saka wong iku versi POSKY lan kang versi Thomat Ruth?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Nalika sampeyan milih pesawat, ana 3 dhaptar drop-down, utawa menu: pabrikan pesawat, penerbit lan jinis pesawat. Klik ing penerbit, pilih Thomas Ruth. Aja padha sumelang yen ndeleng Thomas Ruth-Luis Quintero, iku padha.

Nek iki mbantu.

Numan28
Kirim: 4
Melu: 23 Mei 2016, 19:01

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Numan28 »

Ora ana a330-300 utawa 200 karo kursi penumpang lan VC?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

huh .... ora pitunjuk bab sing, tenan. Kaya ngandika, A330 dening TR nerangake karo VC, nanging sapa sing kabin penumpang, pancene ora ngerti. Aku duwe Pack padha diinstal nanging awit aku ora Care babagan kabin, aku iki ora looking for iku.

Numan28
Kirim: 4
Melu: 23 Mei 2016, 19:01

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Numan28 »

Nanging ora ana A330-300 dening Thomas ruth ana ing versi posky, lan sampeyan ngandika sing padha tanpa VC

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

... Oh wong .....

OK, pisanan -give kula link kanggo Pack pesawat diundhuh
Kapindho, iku saka kene utawa nang endi wae liya?
Katelu, wis diinstal kanthi bener?

Iki sing dakkolehi:http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/799

lan saiki, ing Pendhaftaran FSX Aku duwe TR A330-300 lan mlaku. Dadi, wenehi info liyane.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:sapunika, ing sandi FSX Aku duwe TR A330-300 lan mlaku. Dadi, wenehi info liyane.
ok uga, Aku ing enem ing F-14, sidewinders dikunci dhateng sampeyan wiwit sing wis ngumumaké target musuhan ..... aku wis diwenehi Go-ahead kanggo murub yen sampeyan wis nggawe siji pamindhahan salah .....

:P

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

A330 Mega Pack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Apa salahku? Aku pancene ngupayakake kabeh ing kene. Yen aku salah utawa salah, aku njaluk ngapura, nanging aku pancen ora nganggep.

Regards

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”