Rekomendasi pesawat

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Hello! Aku duwe pitakonan maneh. Aku pengin Airbus A380 nanging ana akeh wong (payware lan freeware). Aku kepengin ngerti apa sing kudu aku njaluk. Ora masalah iku payware utawa freeware sanadyan apik.
Lan yen sampeyan uga duwe masalah milih pesawat sing apik kanggo sampeyan, banjur kirim pitakonan sampeyan ing kene!

Aku wis nemokake apa sing ana ing kaca iki. Nanging aku isih duwe pitakonan babagan bidang kasebut. Sampeyan bisa nambah liveries khusus kanggo?

Airbus A380-800 VC
link: http://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/560


- JanneAir15

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aku uga nggunakake sing, lan ora kabeh. Aku nyoba nginstal liyane liveries, nanging kanggo sawetara alasan, iku ora bisa digunakake ... Mungkin aku salah ing soko.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Dariussssss wrote:Aku uga nggunakake sing, lan ora kabeh. Aku nyoba nginstal liyane liveries, nanging kanggo sawetara alasan, iku ora bisa digunakake ... Mungkin aku salah ing soko.
Apa sampeyan ngowahi file pesawat.cfg uga?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aku, nanging isih, livery diinstal ora muncul ... ora ngerti apa.

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Aku mikir aku ngapa. Pesawat kasebut asale kanggo FS9. Apa sampeyan entuk tanggung jawab sing tepat kanggo pesawat kasebut? Aku nyawang kaca Proyek Airbus lan ana A380 kanggo FS9 (pesawat sing padha ing kaca iki nanging wis diowahi kanggo FSX) dadi aku ora yakin apa sing kudu sampeyan lakoni supaya ati bisa mlaku kanthi bener. Aku bakal nyoba nindakake prekara supaya bisa kerja kaya ati banjur dakkandhani ing kene.

Best regards
- JanneAir15

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Looking forward kanggo. Padha kene, bakal nyoba maneh.

Cheers

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Dadi, sampeyan duwe. Aku bisa nginstal livery menyang '' kita '' A380 lan bisa digunakake.

Cara sing kudu ditindakake yaiku ... Pisanan, telusuran lan download mung tekstur A380 sing pengin diinstal. Sampeyan bisa nemokake akeh ing Avsim. Lebokake folder tekstur menyang folder PA A380, bukak lan edit file pesawat .cfg. Priksa manawa tekstur kasebut cocog karo sim sampeyan, ing FSX.

Cheers

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Ok, thanks aku bakal nyoba kuwi.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Rekomendasi pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

JanneAir15 wrote:Aku mikir aku ngapa. Pesawat kasebut asale kanggo FS9. Apa sampeyan entuk tanggung jawab sing tepat kanggo pesawat kasebut? Aku nyawang kaca Proyek Airbus lan ana A380 kanggo FS9 (pesawat sing padha ing kaca iki nanging wis diowahi kanggo FSX) dadi aku ora yakin apa sing kudu sampeyan lakoni supaya ati bisa mlaku kanthi bener. Aku bakal nyoba nindakake prekara supaya bisa kerja kaya ati banjur dakkandhani ing kene.

Best regards
- JanneAir15
apik nyekel! Aku ora mikir sing lol

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”