pindhah permintaan pesawat

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

pindhah permintaan pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Muga-muga ana sawetara cara kanggo mateni panjaluk sing APLIKASI nalika sampeyan mbukak rencana penerbangan sing takon, "Apa sampeyan pengin Simulator Penerbangan mindhah pesawat menyang bandara keberangkatan sing didhaptar ing rencana penerbangan."

ALL penerbangan saya dilacak wiwit ALL saka wong-wong mau kanggo VA aku duwe. Inggih, aku kudu ngalih saka VFR menyang IFR, lan tanganku sengaja ndharat ing tombol enter ing sisih tengen, biaya Me lan kabeh dina worth wektu penerbangan ..... sing tegese aku akeh got dhadha Kula ass saiki IF aku pengin malah duwe kesempatan tetep tetep ing mimpin kanggo miles flown kanggo sasi ....

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

pindhah permintaan pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Aku rumangsa nyiksa kowe, alot saka karya sing disebabake dening driji sing diombe ,,, lol
Ing lease kabeh driji 9 liyane sing nindakake tugas sing kloter tengen,? ,, eh? ,,, lol

Bab sing paling apik ing 9 saka 10 ...

Tetep positif, penumpang AA sing ngetung sampeyan Mate!

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

pindhah permintaan pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

lol oh aku biasane fly kargo saiki kaya apa sing ndadekake kita $ :) meh 560K NET pesawat ing lol 747-LCF

Neraka, 65 penerbangan liyane, lan aku bakal cukup kanggo mbayar salah siji saka kita 2 777-200LRs supaya ... mbokmenawa watara wektu iki wulan ....

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

pindhah permintaan pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Cargo apik ...
Nanging sampeyan kantun Lady Stuard manis lan krim warung sing apik ... Priceless ing kitab! :)

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

pindhah permintaan pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

LOL, aku malah ora nggatekake ATC kajaba aku taksi, njupuk utawa ndharat lol suwene PALING wektu FSX mung mlaku ing latar mburi nalika aku nindakake barang liya.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”