Projects dening Dino Cattaneo

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good day Gentelmen,

Kanggo sampeyan (Jockey; Jockey; s) sing ngapresiasi jet tempur ing urip nyata,
Punika wonten tiyang ingkang sampun pitados dhateng kula ing kathah taun kangge nanggulangi sawetara
pejuang urip sejati USA Militer duwe wektu saiki ...


BOEING T-45C GOSHAWK

gambar



GRUMMAN F-14D TOMCAT

LOCKHEED MARTIN F-35 LIGHTNING II

LOCKHEED S-3B VIKING



Jeneng Gentel iki jenenge Dino Cattaneo minangka salah sijine individu paling apik kanggo nggawe
nyata menyang mesin mabur nyata ing Simulator saiki kanggo FREE.

Coba iki kanggo owah-owahan & Pass ing.
Nduweni perangkap operator gedhe dina Gentelmen ...

Kolonel


IndiaFoxtEcho Simulasi Visual
http://indiafoxtecho.blogspot.ca/2016/04/t-45-goshawk-version-283.html

Proyek-proyek Simulasi penerbangan oleh Dino Cattaneo. Ngarep saiki proyek Goshawk T-45C, F-14D Tomcat, S-3B Viking, lan F-35 Lightning II kanggo Flight Simulator X: Akselerasi lan Prepar3D v3.0. Uga: panemu, review lan temuan bab simulasi penerbangan rekreasi lan game penerbangan.

superskullmaster
Kirim: 19
Melu: 30 Apr 2015, 01:35

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by superskullmaster »

Iyo aku lan wong wis ngedika bali lan kasebut bab sawetara owah-owahan aku digawe kanggo F-35 kanggo aliran realisme luwih. kualitas Payware manawa.

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Good day superskullmaster ,,,

Tansah nikmati VNOL 35B kangge wekdal dumateng Pandhita Carrier kangge buku ...
https://www.youtube.com/watch?v=ZD-J1KksHUQ

Cheers Mate!

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Tresna marang Tomcat :)

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

I have'nt check ride the TOM ,,
nanging yen kaya F35 lan T45 ,, padha wis rampung kanggo manawa.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Mung pejuang sing wis tau ditembus ana Tomcat lol

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Do you have any carrier traps experiences ... Just asking ...

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

It's been a while lol I'm EXTREMELY competitive so I don't have much time for anything beyond commercial lol

http://prntscr.com/eiu63g


Dadi ora mbantu aku ora duwe tongkat lan katup. Aku nggunakake keyboard kanggo PALING kabeh. Aku taksi njupuk lan nampa nggunakake controller gaya Playstation sing entuk konektor USB lol

Colonelwing
Kirim: 106
Melu: 31 Jan 2016, 15:59

Projects dening Dino Cattaneo

Tulisan sing durung diwaca by Colonelwing »

Thats a way ,,, as long as you enjoy that way to do ,, its a good thing !

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”