Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
spilok
Kirim: 11
Melu: 12 Agustus 2014, 00:21

Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

Tulisan sing durung diwaca by spilok »

Aku wis nyoba kabeh, nanging aku ora bisa ngganti frekuensi radio (NAV1) ing Air France Airbus 380. Aku seneng pesawat nanging ora ana gunane yen ora bisa ngganti frekuensi radio.

Apa rahsiane? Tulung tulung

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Semono uga ing kene ... nyatane, kabeh A380 PA duwe masalah kasebut.

Bisa uga, yen ana cara kanggo ngganti radio kasebut utawa apa wae, kanthi radio saka Boeing sing bakal mbantu, nanging ora mikir yen bisa. Aku kelingan, ing FS2004 iku bisa.

Regards.

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Aku bisa ndandani. Sampeyan mung butuh A321 standar.

Menyang A321,
mbukak folder Panel,
goleki banjur bukak file panel.cfg,
salin baris iki:

[Window01]
size_mm = 246,296
posisi = 8
katon = 0
BACKGROUND_COLOR = 16,16,16
ident = RADIO_STACK_PANEL

gauge00 = Airbus_A321! popup_radio, 0, 0


(mung sing ana warna), aja nyalin Window01, bisa nggulung panel A380 sampeyan.

Bukak A380 sampeyan,
Folder panel,
File panel.cfg mbukak,
goleki lan ngganti kabeh baris ing Radio.

Diuji sawetara menit maneh, lan ndharat apik.

Cheers

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Ora bisa ngganti Radio (NAV1) ing Air France Airbus 380

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Sampeyan mesthi ora entuk memo sing dikirim ....

Radio ing Airbus minangka fitur opsional. Kinda seneng blinker ing BMW ;)


Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”