Virus dideteksi ing pemandangan 3 bagean Sardinia FSX

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
bacco
Kirim: 1
Melu: 26 Jun 2011, 22:22
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Savigny sur Orge

Virus dideteksi ing pemandangan 3 bagean Sardinia FSX

Tulisan sing durung diwaca by bacco »

Halo,

Aku mung kagungan exe dibusak saka AVG sandi. Iku katon sing virus utawa soko padha nang installer.

Hubungi penulis lan Mungkin supaya downloads luwih nganti telpon

Growler37
Kirim: 1
Melu: 01 Februari 2017, 02:11

Virus dideteksi ing pemandangan 3 bagean Sardinia FSX

Tulisan sing durung diwaca by Growler37 »

Ora perlu sumelang, sampeyan bisa ngaso njamin sing Iku mung deteksi palsu positif dening lunak anti-virus. Avast anti-virus Kula, wis dilakoni persis padha. Kanggo sawetara alesan scanner sing mboten remen karo file installer Exe sing diwenehake ing folder sesawangan. Aku wis weruh iki kedados cukup seneng karo Avast wiwit padha dianyari lunak sing saperangan saka sasi kepungkur. piranti saiki kebacut sensitif, karo akeh file sing rampung aman! Aku Suspect persis masalah masalah sing padha karo AVG.

Oalah pengen sing reassures sampeyan. Sampeyan mung kudu mateni mindhai AVG urip kanggo 10 menit utawa supaya, kanggo seneng ngrampungake panginstalan. The Sardinia sesawangan apik banget, Imho uga worth ngembangaken SIM Panjenengan. Kabeh hak dilindhungi.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”