Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
FlyingFranz
Kirim: 6
Melu: 29 Sep 2012, 18:44
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Versailles

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by FlyingFranz »

Hi there!
Aku mung ngundhuh Dreamliner B787 saka Ricoooo lan nginstal.
Nanging nalika mabur, pesen tandha manawa kanthi kuat ing kokpit.
Aku ora bisa nemokake ngendi ngilangake.
Aku ora duwe masalah karo pesawat liyane. Padha mung nuduhake tandha ing layar (tengen ngisor.)
Sembarang help please.
Thanks

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku dhewe nemokake dheweke mbiyantu, nanging kanggo saben dhewe, eh? :)

Banjur maneh, ana kalane aku ora seneng banget karo "Bitching Betty" lah :)

iku ora angel. mung goto folder swara kanggo pesawat tartamtu kasebut, lan sunting file sound.cfg kanggo pesawat kasebut, ganti jeneng jeneng sing ana dadi "filename = nggawe bisu"

Sing kudu ndandani, aku ... lol ora ngucapake Aku ing sing kaya aku wis tau nyoba iki sadurunge.

FlyingFranz
Kirim: 6
Melu: 29 Sep 2012, 18:44
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Versailles

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by FlyingFranz »

Hi Gh0stRider203!
Thanks kanggo respon cepet.
Aku wis nyoba ... Ora apik!
Ora ana bab "Tandha swara" ing file sound.cfg kanggo pesawat tartamtu iki.
Thanks wae. Aku bakal nyoba maneh kanthi mbandhingake berkas sound.cfg iki karo file sing padha.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku bener ora fly 787 kanggo kasunyatan prasaja sing ora worth gadhah ing VA, ing Pendhaftaran pendapat pribadi. Kanggo Me, kabeh babagan ngasilake dhuwit, lan nalika 787 bisa nyedhaki jarak sing padha karo 772LR (sing DO), ora bisa nggawa jumlah penumpang sing padha kaya ing kaca iki. .dadi tegese kurang $ kanggo VA.

gambar

Avatar pangguna
Tonny0909
Kirim: 4
Melu: 28 Nov 2009, 08:55
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Lahti

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by Tonny0909 »

Temokake file wav- kasebut ing simobjects / airplanes / planename / muni banjur busak. contone, "callout100.wav" lsp.

FlyingFranz
Kirim: 6
Melu: 29 Sep 2012, 18:44
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Versailles

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by FlyingFranz »

Hi Tonny0909,
Thanks kanggo reply.
Nanging, iku ora swara dhewe sing ngganggu, nanging nyatane ora bisa diilangake ing pesawat kasebut. Aku ora duwe masalah karo pesawat liya ing ngisor iki FSX.
Ing file B787, ana siji kode sing nyuwun kanggo swara tandha iki. iki paling nggegirisi amarga yen, contone, keturunan mung rada banget, tandha sing muni sanajan tingkat kasebut bener.
Aku mung bisa nyuda level swara ing file sing gegandhengan ing folder "Swara" utama (saka 10000 nganti 6000.)

FlankerAtRicoo
Kirim: 4
Melu: 30 Apr 2017, 18:48

Swara - Tandha - ing B787 Carane mateni?

Tulisan sing durung diwaca by FlankerAtRicoo »

Gunakake [gpws] ing pesawat.cfg
Yen ora ana [GPWS] bagean mung nggawe siji.

Bab iki nyathet rincian sistem bebaya jarak darat.

Property

max_warning_height Dhuwur ing ngisor iki bebaya diaktifake.
sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya diaktifake.
berlebihan_sink_rate_fpm Yen pesawat ngluwihi tingkat keturunan iki, peringatan mendesak diaktifake.
climbout_sink_rate_fpm Yen pesawat mulai mudhun sajrone lepas landas, lan ngluwihi tingkat keturunan iki, bebaya kasebut
aktif.
flap_and_gear_sink_rate_fpm Yen pesawat mlebu, lan ngluwihi tingkat keturunan iki tanpa tutup utawa gir sing ditambahi,
bebaya diaktifake.

Conto:

[GPWS]
; // Iki Ngilangi 'ora sink', 'banget kurang flaps', etc nelpon metu
; // Kesuwun & Berkat Rob Barendgret
max_warning_height = 0
sink_rate_fpm = -9999
excessive_sink_rate_fpm = -9999
climbout_sink_rate_fpm = -9999
flap_and_gear_sink_rate_fpm = -9999

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”