The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
geniousabhishe1
Kirim: 2
Melu: 14 Mar 2017, 07:36

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by geniousabhishe1 »

Bener aku diundhuh 737 164 basa livery Pack lan basa B787 Pack lan nalika aku fly aku mangerteni sing wis ora keno ing slope ngleyang. Kanthi otomatis garis munggah karo landasan pacu nanging ora nelukaké slope ngleyang.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Good morning (ok uga teknis afternoon kene ing Texas).

Aku biasane mabur B747-400LCF, lan uga wis ngerteni manawa uga karo PALING pesawatku. Aku ora yakin sebabe, sejatine. Aku cenderung apik babagan "mabur bola" kanthi manual, nanging sejatine jujur ​​... Aku ora ngandel yen bisa ditindakake komputer kanggo Aku, aku ngerti yen QW757 bakal nindakake, nanging sejatine nggawe Aku gugup

Avatar pangguna
Tonny0909
Kirim: 4
Melu: 28 Nov 2009, 08:55
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Lahti

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by Tonny0909 »

Priksa manawa nalika nggunakake "Pendekatan", sampeyan bakal mateni "ALT HLD"

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Aa ... saiki aku ngerti kok aku masalah karo Project Airbus A380. Matur nuwun kanthi sanget kanggo ngewangi maneh Tonny0909! : Gayeng:


-JanneAir15

geniousabhishe1
Kirim: 2
Melu: 14 Mar 2017, 07:36

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by geniousabhishe1 »

Thanks kanggo saran nanging masalah sirna nalika aku tak sp2 diinstal ing sistem.

WilliamB
Kirim: 1
Melu: 24 Apr 2016, 10:35

The Planes ora cathing ing slope ngleyang.

Tulisan sing durung diwaca by WilliamB »

Aku wis masalah iki sadurunge lan cara paling apik kanggo menehi hasil karo iku kanggo salah siji netepake ing localiser sadurungé lan ing dhuwur padha utawa padha kadohan saka landasan pacu nanging ngisor ing dhuwur. Uga apa bisa bantuan yen sanalika sampeyan netepake ing ILS klik pendekatan Terus. nyoba lan yen padha ora nglakoni watch trick ing youtube utawa nang endi wae liya. Paling localisers ing watara 2000-2500ft minangka panggonan paling apik kanggo dadi. Menehi wong kabeh ago.
Regards
bakal

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”