Gabung PA380 VC karo Pack A350 setunggal, bisa?

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Gabung PA380 VC karo Pack A350 setunggal, bisa?

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Halo! Aku wis ndownload paket A350 Merge lan aku mikir yen A350 paling apik sing bisa sampeyan lakoni FSX saiki, nanging ana masalah gedhe: isih ana A320 / A330 sing padha kaya kokpit lan aku mikir manawa bisa nggabung VC saka Project Airbus A380 menyang pesawat iki. Pramila A380 VC amarga paling cedhak sing bisa dakoleh (amarga ora ana A350 VC). Dadi apa sampeyan bisa nulungi aku? Wis nyoba sawetara tutorial nanging ora ana apa-apa.


Punika A350 setunggal:
http://simcreations.wixsite.com/simcreations/a350-merge


Best regards
JanneAir15

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Gabung PA380 VC karo Pack A350 setunggal, bisa?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Kudu!

Aku google search cepet kaya aku wis jujur ​​tau rampung iki, lan teka munggah karo video iki. Mugi iku mbantu!


https://www.youtube.com/watch?v=luqyBj4PRls

JanneAir15
Kirim: 35
Melu: 18 Februari 2017, 18:50

Gabung PA380 VC karo Pack A350 setunggal, bisa?

Tulisan sing durung diwaca by JanneAir15 »

Aku wis mirsani video lan upaya cara nanging durung makarya. Makane aku takon kene.

Ya aku wis teka menyang kesimpulan sing iku ora bisa. Aku wis dicenthang file lan kabeh perlu nanging ora bisa sanajan lagi MDLXMDLH kang ngandika video nanging aku wis dites kabeh ora ana kang dianggo aku pancene ora ngerti apa apa. Nanging yen wong bisa nggawe apa banjur please ngomong kene carane.


Best regards
JanneAir15

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”