monitor

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
biker47
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 01 Apr 2015, 05:55

monitor

Tulisan sing durung diwaca by biker47 »

Hi, aku tuku account monitor..which anyar siji bakal paling: 4k utawa amba ... tks

Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

monitor

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome.

Aku nggunakake NEC E222W MultiSync monitor lan aku seneng karo. Iku cukup apik.

Cukup google iku kanggo ndeleng spek lan ing.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”