Airbus A320 F.Dore Megapack

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Airbus A320 F.Dore Megapack

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Halo kabeh.

Nalika aku ngemot pesawat iki ing omahku FSX, pesawat kasebut ora ana ing kahanan "adhem lan peteng", kaya kudune, sing nyebabake akeh kesalahan lan masalah mengko. mesin kasebut kayata.

Nalika aku nemokake sawetara cara kanggo mbalekake pesawat, kerjane kaya .... arep dadi gagasan, kenapa wis kedadeyan?

Thanks.

Regards.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”