Everest - Himalaya ... Ma vidéo

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
laurentCazorla
Kirim: 4
Melu: 30 Nov 2012, 21:39
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Nimes

Everest - Himalaya ... Ma vidéo

Tulisan sing durung diwaca by laurentCazorla »

Je ne peux que remercier Rikoooo pour desvouement son and the passion pour la simulasi aérienne and je ne peux qu'offrir cette petite vidéo de son Add-ons Everest pour nous rappeler que nous sommes si petits et insignifiants devant Dame Nature .... amusez -vous bien ;) https://www.youtube.com/watch?v=qeGJ5ObZcVE

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Everest - Himalaya ... Ma vidéo

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

LaurentCazorla, matur nuwun kanggo video, nanging ing mangsa ngarep, mangga gunakake Basa Inggris minangka Forum Inggris.

Thanks :)

Sing ngandika, aku wis tegese nyoba njeblug ing Lukla, aku mikir iku ing C-130. Aku ngerti C-27 bakal dadi angin tapi aku pengin nyoba ing soko lol luwih gedhe

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”