MIG-23

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
degu
Kirim: 2
Melu: 26 Agustus 2014, 06:38

MIG-23

Tulisan sing durung diwaca by degu »

Afterburner?

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

MIG-23

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Not sure what you're asking. Are you asking does the MiG-XNUMX have afterburner?

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

MIG-23

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello Degu,

Do you want I come to you and say "idiot?" Because it's exactly how your message looks like, you don't say hello, you're not polite and you don't even make a correct sentence.

Topic close
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

dikunci

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”