Fort_wayne_intl

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Bobpa567
Kirim: 3
Melu: 29 Apr 2015, 11:27

Fort_wayne_intl

Tulisan sing durung diwaca by Bobpa567 »

Aku mung mbukak installer Bandara Fort Wayne Int paling anyar. Menyang folder dhewe. Aku banjur mindhah Pemandangan / Tekstur menyang sandi Addons folder. Nanging ing kasus iki, aku ndeleng manawa ana rong folder digawe (1) fort_wayne_intl_airport_fsx lan (2) fort_wayne_intl_airport_fsx_part2. Kepiye cara ngatasi folder Part2. Apa kudu digabung kaya dene part2 nganyari lan nimpa file asli.

Sembarang pitulung sing luwih dihargai!

bob

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Fort_wayne_intl

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi Bob,

Napa sampeyan pengin nginstal pemandangan kanthi manual? Ing auto-installer bisa ngatasi proyek kanggo saben simulator sing kompatibel.

"fort_wayne_intl_airport_fsx"mlebu posisi pertama lan" fort_wayne_intl_airport_fsx_part2 "kasedhiya ing posisi nomer loro ing FSX perpustakaan pemandangan

Yen sampeyan pengin nginstal pemandangan kanthi manual, sampeyan kudu ngaktifake folder loro saka perpustakaan pemandangan.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Bobpa567
Kirim: 3
Melu: 29 Apr 2015, 11:27

Fort_wayne_intl

Tulisan sing durung diwaca by Bobpa567 »

Matur nuwun kanggo info. Alesanku luwih seneng nginstal manual yaiku. Aku duwe SDD khusus kanggo addon pemandangan lan aku ora pengin installer nempatake file pemandangan ing SSD sing ana Win 10. Aku dudu ahli nanging mung nuruti saran sing diwenehake ing forum liyane lsp.

Thanks maneh!

bob

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”