Masalah swara karo standar Boeing 747 (FSX)

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Tillon
Kirim: 1
Melu: 10 Jun 2015, 13:40

Masalah swara karo standar Boeing 747 (FSX)

Tulisan sing durung diwaca by Tillon »

Woy wong lanang!

Nalika aku mabur karo apa wae fsx Boeing 747 Aku ora bisa entuk swara (mesin, kendali, ...).
Aku nyoba miwiti maneh kabeh lan ndandani FSX nganggo CD-ROM nanging ora ana sing nulungi.
Panjenengan piyantun ngerti carane ndandani iki?

Thanks!
Benji

FlankerAtRicoo
Kirim: 4
Melu: 30 Apr 2017, 18:48

Masalah swara karo standar Boeing 747 (FSX)

Tulisan sing durung diwaca by FlankerAtRicoo »

Nalika pesawat liya sing nyediakake swara sing bener aku ngira file swara 747 sing rusak utawa sound.cfg sampeyan wis ilang utawa kosong ing folder Sounds of the 747 ....

Priksa uga yen sampeyan ora mencet q kanthi ora sengaja sing muni swara kasebut FSX.


Sampeyan bisa nyoba kanggo ngundhuh pack swara pihak katelu (ana akeh sing gratis) lan weruh yen sampeyan seneng ...

HTH

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”