Manual kanggo Paket Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
goodjohn80
Kirim: 1
Melu: 13 Jul 2017, 20:38

Manual kanggo Paket Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D

Tulisan sing durung diwaca by goodjohn80 »

Hello everybody!
Cukup nemokake situs sing gedhe lan diundhuh paket sing kasebut ing ndhuwur nanging ana ora kalebu manual. Apa gagasan ngendi aku bisa nemokake manual?

Thanks in advance

JFG

FlankerAtRicoo
Kirim: 4
Melu: 30 Apr 2017, 18:48

Manual kanggo Paket Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D

Tulisan sing durung diwaca by FlankerAtRicoo »

@JFG

Aku google kanggo Project OpenSky (model pesawat), Alejandro Rojas Lucenda (model VC), utawa Honeywell FMC
Sing mbutuhake rencana penerbangan sing wis dirakit.
Karakteristik penerbangan ora bakal adoh FSXminangka standar B737_800 ...

Nek iki mbantu.

PS: Iki memang sawijining situs sing apik lan gampang banget kanggo diligatake.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”