Minta Bombardier Dash-8 Q400

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Aakash1210
Kirim: 1
Melu: 26 Agustus 2017, 10:20

Minta Bombardier Dash-8 Q400

Tulisan sing durung diwaca by Aakash1210 »

Aku seneng yen sampeyan (Rikoooo) bisa nggawe Bombardier Dash-8 Q400. Aku tresna sampeyan FSX Produk, nduwe rincian akeh sing bisa, kanthi ukuran cilik. Aku nemen nggoleki Bombardier Freeware Q400, karo VC sing cukup apik tenan sing digawe kanggo Aircraft liyane.

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Minta Bombardier Dash-8 Q400

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Hello lan welcome.

Kaping pisanan, Rikoooo ora nggawe apa-apa FSX add-ons. We are fixing them and making them better where we can ,before making them available for download.

Kapindho. Ana Dash8 freeware kanggo FSX. http://www.premaircraft.com/DHC8-Q400/

Model gedhe looking, duwe VC .... nanging, katon kaya. Maksudku, sampeyan bisa nyoba, nanging ana sawetara perkara sing ora bener.

Regards

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”