Emirates Fleet A380

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Aidablu1508
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 05 Sep 2017, 11:50

Emirates Fleet A380

Tulisan sing durung diwaca by Aidablu1508 »

Hai, aku nyoba nambahake ati menyang paket Emirates Fleet ing A380, nanging ati sing ora muncul utawa VC ora bisa digunakake, apa sing aku salah, apa sampeyan bisa mbantu aku ..

Salam Nicolai

Dariussssss
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Emirates Fleet A380

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Sami-sami kedadeyan. Iki duwe hubungane karo versi kasebut, amarga sampeyan ngerti ana rong versi 841 lan 861, siji karo RR lan liyane karo mesin GP2700 EA, dadi sampeyan kudu ngapusi, sampeyan kudu nggawe pesawat mikir kabeh tanggung jawab sampeyan nginstal sing pas. Mung nggunakake kode kulit Emirat, kanggo nambah ati liyane. Sampeyan kudu mlaku.

Regards

Aidablu1508
New Member
New Member
Kirim: 3
Melu: 05 Sep 2017, 11:50

Emirates Fleet A380

Tulisan sing durung diwaca by Aidablu1508 »

Halo Dariussss

matur nuwun kanthi sanget, sing makarya, aku wiwit narik rambut lan kuku supaya bisa mlaku :D

matur nuwun maneh

Regards

jck003
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 18 Sep 2017, 07:37

Emirates Fleet A380

Tulisan sing durung diwaca by jck003 »

coba maneh ngundhuh

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”