Las vegas unzip

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
dogtrack
Kirim: 2
Melu: 24 Agustus 2015, 15:12

Las vegas unzip

Tulisan sing durung diwaca by dogtrack »

Hai, wis ndownload LV ing 3 macem-macem PC (4.05GB dikemas). Nggunakake Winrar gagal mbongkar file 6x.tiz plus file 1x.exe. Ing saben conto ujar arsip kasebut rusak utawa ngemot jinis file sing ora dingerteni. Apa unzipper liyane bakal luwih sukses? Yen ngono, sing endi, mangga?

Dariussssss
Kirim: 164
Melu: 27 Nov 2016, 17:52

Las vegas unzip

Tulisan sing durung diwaca by Dariussssss »

Halo lan Sugeng rawuh ing Rikoooo. Apa sampeyan bisa ngirim ing ngisor iki FSX,FSX Sub-forum Steam? Topik khusus iki dimaksudake supaya anggota Forum Rikoooo ngenalake awake dhewe.

Sawise maneh, welcome.

Regards

dogtrack
Kirim: 2
Melu: 24 Agustus 2015, 15:12

Las vegas unzip

Tulisan sing durung diwaca by dogtrack »

oopps! Nyuwun ngapuro.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Las vegas unzip

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hello,

Aku uga wis ngrampungake masalah iki uga, aku wis ngrampungake kanthi nggunakake Izarc:

Ngundhuh lan nginstal frekuensi Izarc http://www.izarc.org/ banjur klik tengen ing arsip milih "Izarc" lan "Ekstrak kanggo las_vegas_mega_photoreal_scenery"

Saiki kerjane

Aku isih ngunggah arsip anyar ing Rikoooo saengga sawetara jam bakal tetep dibutuhke kanggo sapa wae.

Nyuwun sewu, ora gampang nangani file gedhe,

Erik
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”