Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
golek
Kirim: 6
Melu: 08 Des 2017, 18:52

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati

Tulisan sing durung diwaca by golek »

Aku nemokake pesawat Emb-120 ilang saka FSX Daftar pilihan pesawat terbang lamun sampeyan nambah / mbusak ulang.

Sawise mriksa sing jelas, (kayata folder tekstur sing ora ana, edit pesawat sing ora bener, lsp), aku nemokake sawetara suntingan sing dibutuhake kanggo CFG sing diwenehake.

Iki minangka suntingan sing saya gawe:

// added missing ui_createdby = "Simulasi Rotorcraft Erick Cantu / Eagle"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake ilang ui_typerole = "Twin Engine TurboProp"
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma inverveted menyang ui_variation = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// ditambahake ilang ui_typerole = entri kanthi koma kuwalik
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma inverveted menyang ui_typerole = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma invervets menyang ui_manufaktur sing ana = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma inverveted menyang ui_type = EMB120 entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//
// nambah koma sing diuripake menyang katrangan sing ana = entri
// saka [fltsim.0] menyang [fltsim.20]
//

Aku bakal seneng ngunggahaké 'pesawat.cfg' sing disunting manawa admin menehi ijin, (Aku ora pengin nglanggar hak cipta sapa waé).

Goff

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Matur suwun,

Apa sampeyan ngirim Aircraft.cfg sampeyan? Aku bisa nggawe update sanajan suntingan cilik iki ora nambah utawa mbusak repaints visibilitas.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

golek
Kirim: 6
Melu: 08 Des 2017, 18:52

Embraer 120 Mega Pak - pesawat mati

Tulisan sing durung diwaca by golek »

Pesawatku sing diowahi cfg
lampiran
EMB120Aircraftcfg.zip
(8.61 KiB) Didownload kaping 268 kaping

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”