FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Iki diwenehake dening ESP sing ngembangake FSX konfigurasi. Sampeyan pengin ngrujuk situs iki lan duwe salinan ing dokumen sampeyan.

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/cc526949.aspx

karo informasi iki langit pancen watesan kemampuan sampeyan kanggo nggawe owahan kanggo pesawat sampeyan lan ngluwihi.

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

oh, jadi aku bisa melengkapi 777 karo afterburners? manis! ^ _ ^ lol

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Aku bener duwe salah siji perkara sampeyan bisa uga bisa mbantu aku ....

kepiye carane aku nambah spasi parkir menyang bandara? Khusus, sawetara ing KDFW ing ngarepan Pangopènan American Airlines 'Hangar #5 https://prnt.sc/ie8djp

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Iki minangka salah sawijining area sing dak dakkirim FSX, Aku saiki mlaku P3Dv4 sing dawa ngenteni platform ESP 64 bit. Iki minangka video instruksi sing aku deleng bisa migunani. Aku durung duwe wektu kanggo nggunakake, nanging ing kabeh video sing aku deleng, iki katon kaya nerangake
https://www.youtube.com/watch?v=Vp4KOb2FDhs
https://www.youtube.com/watch?v=BJ1hNXZHvJM

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

FSX Kode konfigurasi definisi lengkap lan lengkap

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Iki minangka conto kanggo jembatan standar autopilot CFG autopilot
[TurBineEngineData]
fuel_flow_gain = 0.002 // Gain ing aliran bahan bakar
inlet_area = 19.6 // Kaki Square, wilayah nalikle mesin
rated_N2_rpm = 29920 // RPM, nilai panggung kompresor tahap kedua
static_thrust = 28000
afterburner_available = 0 // Afterburner available?
reverser_available = 1 // Daur ulang tegangan kasedhiya?
ThrustSpecificFuelConsumption = 0.385 // Thrust specific fuel consumption (Jets)
AfterBurnThrustSpecificFuelConsumption = 0 // TSFC with afterburn / reheat engaged

[jet_engine]
thrust_scalar = 1.0

Afterburner kudu diset menyang = 1) 0 tegese palsu lan 1 tegese bener, Sampeyan uga kudu nambah engine Static_ Thrust = setelan uga. Aku bakal nggawe posting babagan topik iki banget.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”