Israel Photoreal

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Guest

Israel Photoreal

Tulisan sing durung diwaca by Guest »

Cukup nginstal Israel Photoreal kanggo FSX. Iku worth wektu dijupuk kanggo ngundhuh. Pemandangan apik. Nalika aku mabur liwat panggonan-panggonan kaya Segara Galiléa lan Gunung Karmel, aku dadi yakin ana ing kana!
Kanggo sing ngembangake lan ngirim file iki, matur nuwun banget. Iku worth mbayar kanggo.

dhilpmann
Kirim: 1
Melu: 16 Februari 2017, 14:37

Israel Photoreal

Tulisan sing durung diwaca by dhilpmann »

Kontrol integritas macet ing instalasi. Installwindows ngandika 2%.
Aku nyoba kaping pirang-pirang, tau dadi admin. Ora apik.
Sapa bisa mbantu?

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Israel Photoreal

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi dhilpmann,

Apa sampeyan unzip kabeh file menyang folder?

Seneng landings
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”