AFG Pilatus PC 12

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Sruble
Kirim: 6
Melu: 26 Jun 2015, 18:52

AFG Pilatus PC 12

Tulisan sing durung diwaca by Sruble »

Apa ana rencana kanggo nggawe AFG Pilatus PC 12 kanggo FSX/ SE? Aku wis nemokake sawetara nanging ora bisa njaluk wong kanggo nginstal FSX/ SE.

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

AFG Pilatus PC 12

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Apa sampeyan duwe edisi kothak FSX? Utawa Steam? simivation.com duwe model iki lan aku wis nginstal FSX tanpa masalah, Iki minangka simulasi flyaway
https://flyawaysimulation.com/downloads ... tus-pc-12/

Kadhangkala download iki bakal nambah folder ekstra sing bakal nyebabake FSX Folder pesawat ora kanggo maca file kanthi bener. Kanggo ngindhari iki verifikasi manawa mung ana siji folder kanthi jeneng pesawat kasebut. Sawise sampeyan mbukak folder, kudu langsung ditampilake, model, panel, CFG lsp .... Yen sampeyan kudu mbukak rong folder kanggo njaluk informasi iki, FSX ora bakal maca file kasebut. Mugi iki nerangake kanggo sampeyan.

Sawise sampeyan ndownload file kasebut, tinimbang nglebokake file ing FSX Folder pesawat .. Ekstrak menyang desktop. Telung folder bakal katon Yaiku:
PC-12X
flyawaysim ... file doc
Bukak file link Fly Away.
Mbusak kabeh nanging folder PC-12X
Bukak folder PC-12X lan folder liyane katon: AFGPC12X. Iki folder sing pengin disalin FSX / simoboks / folder pesawat. Klik ing folder AFGPC12X banjur pilih salinan, banjur tempelake folder kasebut ing folder pesawat ing FSX... Kudu kerja apik!

Sruble
Kirim: 6
Melu: 26 Jun 2015, 18:52

AFG Pilatus PC 12

Tulisan sing durung diwaca by Sruble »

Matur suwun, aku duwe Edisi Uap. Aku nyoba nyoba kanggo flyaway, lan simulasi. ora bisa kerja salah siji. Aku bakal nyoba saran sampeyan. muga-muga kabegjan.

Sruble
Kirim: 6
Melu: 26 Jun 2015, 18:52

AFG Pilatus PC 12

Tulisan sing durung diwaca by Sruble »

Matur nuwun Iku Bullet Sihir sing Nggoleki ..... Digunakake Apik. Matur suwun :)

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

AFG Pilatus PC 12

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Pendhaftaran kesenengan!

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”