Channel Islands

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tg20a
Kirim: 1
Melu: 21 Februari 2013, 05:44
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: 17 Mansion St.
Hubungi:

Channel Islands

Tulisan sing durung diwaca by tg20a »

Apa ana sing bisa nulungi aku, aku wis nginstal Kepulauan Channel, nanging amarga aku wis duwe bandara ware mbayar kanggo Jersey lan Guernsey, aku pengin mbusak utawa mateni bandara kasebut saka instalasi Rikoooo lan mung ninggalake pemandangan pulau?

Matur nuwun

Tommy

denpic
Kirim: 3
Melu: 30 Okt 2017, 21:33

Channel Islands

Tulisan sing durung diwaca by denpic »

Ing perpustakaan sesawangan, priksa manawa bandara payable sampeyan ing ndhuwur instalasi rikoooo.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”