Thomas Ruth Airbus 330 MRTT Overhead Panel ora bisa digunakake

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
owemoo
Kirim: 1
Melu: 02 Mar 2018, 09:34

Thomas Ruth Airbus 330 MRTT Overhead Panel ora bisa digunakake

Tulisan sing durung diwaca by owemoo »

Aku wis ngundhuh edisi paling anyar saka Thomas Ruths Airbus 330 MRTT kaya aku duwe putri sing FO ing RAAF lan flys iki.
Aku ora bisa njaluk panel overhead kanggo bisa. Iku katon apik lan sanajan aku wis diputer babagan aku isih ora bisa gawe. Yen aku ndeleng panel overhead aku njaluk panel standar 321 lan ora bisa digunakake nanging yen aku nggunakake tombol A kanggo mindhah kokpit banjur aku njaluk panel bener sing wis switch kanggo polong refueling nanging ora ana ing panel iki. Ora yakin yèn lan kepéngin weruh sapa waé

uga ana cara pintas tombol sing bakal ngetokake booming pengisian daya

Matur nuwun

Owen Moore

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”