Paket keluarga A320 Mega - pintu A321 ora mbukak?

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
BlueSwurl
Kirim: 1
Melu: 31 Jul 2017, 15:12

Paket keluarga A320 Mega - pintu A321 ora mbukak?

Tulisan sing durung diwaca by BlueSwurl »

Saben pesawat liyane apik ing pak kajaba A321, aku mung bisa mbukak lawang utama, apa ana fix kanggo iki?

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Paket keluarga A320 Mega - pintu A321 ora mbukak?

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Hello, Copy the [ EXITS] section from the default A321 and replace that section in the A321 in Mega packs ! If you need a step by step let me know. To make it easier , here is that section printed below ..just copy and paste

[metu]
number_of_exits = 3
exit.0 = 0.4, 45.50, -6.0, 7.0, 0 //openclose rate percent per second, longitudinal, lateral, vertical positions from datum (feet), type (0=Main 1=Cargo 2=Emergency)
exit.1 = 0.4, -33.50, 5.85, 0.0, 1 // openclose tarif persen per detik, longitudinal, lateral, posisi vertikal saka datum (kaki), ketik (0 = Utama 1 = Cargo 2 =
exit.2 = 0.4, 29.90, 6.0, 1.0, 2 //openclose rate percent per second, longitudinal, lateral, vertical positions from datum (feet), type (0=Main 1=Cargo 2=Emergency)

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”