FSX Isu Boeing 747-400 Aerolineas Argentinas Speedbrake

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
daveh
Kirim: 2
Melu: 04 Nov 2016, 20:14

FSX Isu Boeing 747-400 Aerolineas Argentinas Speedbrake

Tulisan sing durung diwaca by daveh »

Hai Guys, situs sing apik! Aku bubar didownload FSX Paket B747-400 Aerolinias Argentinas. Kabeh apik, kajaba yen aku nyebarake kacepetan alon-alon kanggo mandhap, mandhiri ora alon-alon. Iki masang kanthi, nanging ora ana pengaruh ing kacepetan. Kajaba iku, minimal idle udakara 31% saengga nemokake kacepetan keturunan cukup angel dikontrol. Apa wae pikirane utawa pitulung babagan cara ngatasi masalah kasebut bakal disuwun.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”