beku game a350

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Wijine
Kirim: 3
Melu: 28 Jun 2016, 02:36

beku game a350

Tulisan sing durung diwaca by Wijine »

Hei, mung kepingin weruh manawa ana masalah ing kene. Aku ndownload a350 lan nalika dolanan, game mbeku. Aku wis dibusak lan diunduh maneh lan isih dibeku. Apa wae pikirane?

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”