atr_42-500_72-500_pack

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Optimis
Kirim: 2
Melu: 30 Des 2017, 01:09

atr_42-500_72-500_pack

Tulisan sing durung diwaca by Optimis »

Halo! Aku duwe masalah loro babagan bidang iki. Sawise normal AUTOMATIC instalasi ing FSX SP2, kabeh model pesawat pesawat ora PUTIH GRAY ?? Buntut biasane.
Lan simulator nyatakake yen swara durung ana!
Lampiran ScreenHunter_01 Jun 21 02.36.jpg ora kasedhiya maneh
lampiran
ScreenHunter_01Jun.2102.36_2018-06-23.jpg
ScreenHunter_01Jun.2102.36_2018-06-23..jpg (35.3 KiB) Ndeleng 3427 kaping

Camo6152
Kirim: 3
Melu: 14 Apr 2018, 10:22

atr_42-500_72-500_pack

Tulisan sing durung diwaca by Camo6152 »

Aku wis ngunduh paket sing padha.
Nalika aku milih salah sawijining ATR ing "pesawat pangowahan" aku bisa ndeleng ing kana, nanging nalika tekan tombol "Fly Now" FSX Steam crashes.
Sembarang bantuan bakal dihargai

Camo6152
Kirim: 3
Melu: 14 Apr 2018, 10:22

atr_42-500_72-500_pack

Tulisan sing durung diwaca by Camo6152 »

Kanthi cara aku ngunduh paket kasebut ing cara sing disaranake lan milih jalur Steam.
Thanks

flaps1262
Kirim: 2
Melu: 06 Agustus 2018, 19:59

atr_42-500_72-500_pack

Tulisan sing durung diwaca by flaps1262 »

Jam tangan Torque lan Hp tetep ana ing kabeh wektu.

Best regards

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

atr_42-500_72-500_pack

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi Flaps1262,

Ya, iki masalah sing dikenal mung katon ing Panel 2D, Aku ora nemokake fix kanggo saiki, lan kabeh wong bisa nggolek solusi.

Happy pesawat
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”