Pengendalian Ground

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
hpwells1
Kirim: 5
Melu: 28 Des 2017, 20:47

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by hpwells1 »

Halo kabeh Aku mung ndownload Paket ATR 42-500 lan aku duwe masalah karo pengukuran Ground Handling. Aku ora bisa menehi "Push Back". Aku terus entuk Error Swara ing kothak Abang. Kabeh pesawat liyane sing wis ditambahake karo Pangukuran pengukuran lemah bisa digunakake kanthi bener. Aku wis nambahake alat pengukur munggah liyane ing pesawat iki lan dheweke bisa sukses. Apa salahku?
Matur nuwun
hpwells.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Halo,

Sawetara file swara ora ana, mangga download versi paling anyar babagan iki add-on kanggo dina iki: https://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/86/766

Matur nuwun.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

hpwells1
Kirim: 5
Melu: 28 Des 2017, 20:47

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by hpwells1 »

Aku mencopot, diundhuh file, diinstal maneh lan aku duwe masalah sing padha karo lapangan nangani gauge.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Alright, banjur raison mung kanggo sing sampeyan ora nampa gauges nalika sampeyan janji kanggo nrima file DLL.

Aku bakal ngomong sampeyan mengko carane ndandani iku.
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

hpwells1
Kirim: 5
Melu: 28 Des 2017, 20:47

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by hpwells1 »

Erik, aku nggunakake down loader sing kasedhiya karo download iki. Aku nelpon swara, dhuwur nalika mabur. (budhal lan ndharat). Aku ora weruh ing endi sing kudu ditampa kanggo nggunakake swara.dll.

hpwells

DRCW
Kirim: 86
Melu: 08 Des 2014, 09:37

Pengendalian Ground

Tulisan sing durung diwaca by DRCW »

Priksa folder swara utama ing FSX lan priksa file swara Ground Handling ana ing kana. Priksa manawa .Dll kasebut ana ing folder utama. Yen ora, lebokake kanthi manual liwat salinan lan tempel. Priksa manawa folder panel RCB dumunung ing FSX Folder pesawat pesawat Ana dll swara uga ing folder Ground Handling utama. Disaranake sampeyan download Ground Handling 5 ing https://www.fs-freeware.net/downloads/d ... l-etc.html
Sampeyan bakal nemokake katrangan liyane ing kirim kanggo seneng-seneng karo freeware ... ing situs iki

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”