Concorde

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Gh0stRider203
Anggota Elite
Anggota Elite
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Concorde

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Iki gegayutan karo "Versi RW sing Disusun Ulang Concorde FSX & P3D"

Sajrone jujur, aku kudu menehi pesawat iki dadi F-BESAR.

Kaya aku tresna marang Concorde, SATU sing paling ora ana yaiku Concorde fungsional 100%. Sing khusus duwe penanganan lemah sing nggegirisi, beku nalika sampeyan mbukak, beku nalika mabur, mesin dipotong nalika mabur nyebabake sampeyan tiba ora bisa dikendhaleni saka FL550 (mung kedadeyan TWICE nalika pesawat saka Heathrow menyang Jacksonville), banjur sampeyan ndharat ... uga, sampeyan malah bisa nangani lemah sing luwih ala.

Aku kudu ngakeni, aku kaget, malah ngeculake bab iki marang publik ing negara saiki. Yen iki manuk payware, dadi tanpa nyebutake yen wong bakal njaluk bayaran maneh lan reputasi perusahaan bakal cepet menyang toilet.


Aku ngomong aku kuciwa, nanging malah sing minangka understatement epik :(

bobyor
New Member
New Member
Kirim: 4
Melu: 10 Apr 2018, 05:13

Concorde

Tulisan sing durung diwaca by bobyor »

Aku ora masalah karo pembekuan Concorde sawayah-wayah, lan penanganan lemah ora bisa digunakake. Elinga yen Ctrl-J minangka tombol jetways standar.
Masalah karo kehabisan bahan bakar lan tiba saka langit amarga ora ana manual kanggo Panel FE (Flight Engineer) Panel. Setelan sing bener kanggo tangki Bahan Bakar kudu disetel kanggo konsumsi bahan bakar sing bener, panggunaan tank bahan bakar lan perubahan Gravitasi Pusat. Sayange, aku ora nemu buku maning ing ngendi wae, lan aku mung duwe sukses separo nyoba ngerteni setelan sing bener dhewe.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”