grafis pesawat

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Fajlaz86
Kirim: 1
Melu: 10 Jan 2016, 12:23

grafis pesawat

Tulisan sing durung diwaca by Fajlaz86 »

Hello everyone,

Aku duwe pitakonan.

Aku seneng banget muter FSX, nanging sawetara pesawat sing diunduh ora katon amarga ana masalah grafis.

Aku sijine foto alangan kanggo ndeleng. Kula, amarga aku duwe Windows 10 lan Direct x 11?

Sawetara menehi saran carane ngatasi metu? Aku ora bisa ndeleng pesawat kaya A-340, A-330 lan akeh liyane.

Thanks wong, sing mbantu.

Duwe penerbangan virtual bagus! :)

raffa203
Kirim: 1
Melu: 29 Agustus 2016, 09:24

grafis pesawat

Tulisan sing durung diwaca by raffa203 »

Halo, sampeyan kudu mateni pilihan "pratinjau x10 langsung" ing setelan

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”