Aeroangkasa A320

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
irbaz444
Kirim: 2
Melu: 30 Jun 2018, 00:36

Aeroangkasa A320

Tulisan sing durung diwaca by irbaz444 »

Hello everyone

Aku ngundhuh A320 Family Pack lan nginstal. Pesawat iku apik tenan. Aku tresna karo kualitas tekstur lan aku ngurmati kokpit biru ayu ing wayah wengi. Masalah mung sing aku arep mateni fungsi autospoiler lan autoflaps. Maksudku yaiku nalika aku ndhelikake spoiler sing dipasang kanthi otomatis nanging ditutup banget nalika aku ngubengi 60knots sing asale ora realistis. Bahkan nalika mundur, flaps dijupuk maneh ing 5-10seconds sawise lepas landas. Aku pancene ora pengin fungsi iki. Apa ana cara kanggo mateni?

Matzoun
Kirim: 2
Melu: 16 Jan 2017, 16:25

Aeroangkasa A320

Tulisan sing durung diwaca by Matzoun »

Sampeyan ora bisa. /:

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”