Nganyari Rikoooo FMC

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

Nganyari Rikoooo FMC

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Sugeng dina kanca simmer!

Aku duwe Rikoooo 777-200 sing aku tresna tuku Aku pengin nganyarake FMC kaya saiki wis ora ana tanggal nganti pirang-pirang taun, dosis sapa ngerti carane nganyari?

akeh Thanks

tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

Nganyari FMC

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Sugeng dina kanca simmer!

Aku duwe Rikoooo 777-200 sing aku tresna tuku Aku pengin nganyarake FMC kaya saiki wis ora ana tanggal nganti pirang-pirang taun, dosis sapa ngerti carane nganyari?

akeh Thanks

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”