Airport

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
simhan
Kirim: 1
Melu: 15 Okt 2018, 02:25

Airport

Tulisan sing durung diwaca by simhan »

Halo, sampeyan bisa pls nggawe Bandara Copenhagen?

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

Airport

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

Kita ora nggawe pesawat utawa pemandangan kene. We're kinda like repository to speak, kinda like Flight Sim, AVSIM, etc ......

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”