Canary Islands

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
josmor
Kirim: 2
Melu: 21 Jun 2017, 10:40

Canary Islands

Tulisan sing durung diwaca by josmor »

Hello.
Aku mung ngundhuh piranti lunak Kepulauan Canary 1 lan 2. Nanging aku priksa yen efek sing ditampilake ing video mung bisa digunakake karo REX 2.0. Aku wis nggolèki Internet, lan aku durung nemu. Kepiye carane bisa menehi efek apik saka Kapuloan Canary?

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”