FSX crash nalika aku klik panel DSP (777-200)

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

FSX crash nalika aku klik panel DSP (777-200)

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Hello kabeh,

Aku kepingin weruh apa ana sing bisa nulungi aku, nalika mabur 777-200 saka Rikoooo sawise sawetara jam mabur nalika aku ngeklik panel DSP (Ctrl + 7) banjur klik salah siji tombol kaya GEAR, DOOR, FUEL, AIR ect ... fsx ana kesalahan fatal lan aku kudu miwiti maneh sim. Apa aku mung ngalami masalah iki utawa apa iki masalah sing wis dingerteni?

Thanks! Dhewe

gambar

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”