OFX und Orbx geht das?

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
txrace
Kirim: 1
Melu: 24 Sep 2018, 21:54

OFX und Orbx geht das?

Tulisan sing durung diwaca by txrace »

Wenn man Orbx World Grund Szenerie hat, kann man da OFX Dateien darüber laden? Oder beißen sich die Dateien`?

guitpik
Kirim: 2
Melu: 01 Mei 2018, 16:43

OFX und Orbx geht das?

Tulisan sing durung diwaca by guitpik »

Iku katon kanggo kula. OFX Amérika Kidul katoné nambah global Orbx. Aku ditemokake ing ndhuwur Orbx ing sesawangan.

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”