A350 Pack Rudder Animation

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Dietmar
Kirim: 2
Melu: 20 Nov 2018, 13:06

A350 Pack Rudder Animation

Tulisan sing durung diwaca by Dietmar »

Hi,
Aku wis nginstal A350 saka link iki: https://www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/890 , sing katon kaya
versi paling anyar saka model iki ing bagian DLL Rikoooo. Model eksterior banget, nanging animasi rudder misale
ora kalebu ing model. Aku pindho dicenthang model karo alat converter model sing nuduhake kabeh
animasi kanggo model, lan ora ana animasi kanggo timun. Apa sing bakal dibenerake?
Minangka komentar tambahan babagan panel 2D sing adhedhasar A321. Aku mikir iki ora bisa ditemokake minangka solusi kanggo model hebat iki.
Layar F18 HUD uga ora pas ing panel Airbus. Ana sawetara HUDs freeware sing kasedhiya kanggo non militèr
model sing luwih cocog karo panel A350 2D. Nanging, iki mung proposal.

Best
Dietmar

Dietmar
Kirim: 2
Melu: 20 Nov 2018, 13:06

A350 Pack Rudder Animation

Tulisan sing durung diwaca by Dietmar »

Dear kabeh,
aku mung siji sing ngalami masalah iki? Paling ora Rikoooo kudu njawab amarga ing sisih web DLL kasebut
sing kabeh bagean kalebu rudder sing animasi. Kajaba iku, yen aku klik tombol KONTAK aku njaluk MSG iki:
Lampiran Rikoooo_contact.jpg ora kasedhiya maneh
Dadi, piye carane aku entuk kontak karo pangembang model ?? Aku ora nemokake kontak email. Apa aku ngawasi perkara?

Dietmar
lampiran
Rikoooo_contact.jpg
Rikoooo_contact.jpg (35.65 KiB) Deleng 1998 kaping

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”