787 Mega pack

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
alamil
New Member
New Member
Kirim: 1
Melu: 26 Sep 2017, 12:05

787 Mega pack

Tulisan sing durung diwaca by alamil »

Saestu nglangen TSD Boeing 787 Megapack, Aku ngira yen kabeh pesawat bakal padha wae beda beda nanging ketoke padha ora contone paling tumindak kaya aku bakal nyana Sawetara duwe sawetara masalah sing aku cant katon metu eg aku bisa persediaan kanggo kebangkrutan ILS ing sawetara lan kabeh bisa rampung kanthi becik, wong liya kayata compagnie (vc) ora bakal ngetutake slope slaid mudhun, senadyan persiyapan ora kaya modhèl-modhèl liya sing nglakoni. THANXs

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”