Bangunan terminal ilang

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

Bangunan terminal ilang

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Nalika aku mabur menyang bandara-bandara tartamtu (utamane bandara america) terminal lan pemandangan bandara umum ilang. Apa ana sing ngerti babagan apa?

gambar

donniganc10
Kirim: 1
Melu: 16 Sep 2017, 17:14

Bangunan terminal ilang

Tulisan sing durung diwaca by donniganc10 »

sampeyan kudu ngecet setelan kasebut kanggo ndeleng apa jerone senery sampeyan duwe

jduca

Bangunan terminal ilang

Tulisan sing durung diwaca by jduca »

Aku duwe masalah sing padha karo sing saya enteni kanthi ngganti tatanan Addon Akeh pemandangan. Aku saranake sampeyan entuk program freeware sing dijenengi Config Editor lan eksprimen karo pangowahan supaya bisa muat. Muga-muga sukses.

jduca

Bangunan terminal ilang

Tulisan sing durung diwaca by jduca »

Nuwun sewu Jeneng program yaiku Scenery Config Editor.

tharat
Kirim: 14
Melu: 01 Februari 2018, 12:45

Bangunan terminal ilang

Tulisan sing durung diwaca by tharat »

Matur nuwun jduca Aku bakal ndelok saiki!

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”