747-8 Auto Spoilers on landing

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
mikeyjames
Kirim: 1
Melu: 17 Nov 2018, 08:47

747-8 Auto Spoilers on landing

Tulisan sing durung diwaca by mikeyjames »

Hi,
Kaping pisanan, aku pancene ngucapke matur nuwun kanggo model gedhe.

Ing 747-8, lan 747 varian liyane sing wis diundhuh saka kene, spoiler otomatis ora disebarke ing landing. Nalika aku ngalahake shift + / lengen spoiler ing gerakan kuadran katup minangka per default FSX 747-400, sing asring nyaranake, nanging ora nyebarke. Iku mung katon kanthi standar 747-400. Sembarang variasi, malah mung nggunakake 747-400 kanthi asil ati sing beda ing non-penyebaran spoiler otomatis nalika kebangkrutan.

Apa iki masalah umum utawa apa aku salah?

Yen ana masalah, apa sing bisa gampang dibenerake ing mburi?

Oalah, iku ora drama gedhé lan yen kahanan sing paling awon yaiku aku kudu nyebarke spoiler kasebut kanthi manual sajrone landing aku mikir aku bakal manggon.

Cheers
Mick

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

747-8 Auto Spoilers on landing

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

apa tegese vertikal nalika kebanjiran? sembarang idea? Aku ngerti kadhangkala dheweke ora bakal ngeplosake yen dhendhelan sing alus banget ... utawa aku wis diwenehi. Aku ora tau duwe masalah karo ....

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”