747-8F Ngalih nalika didhukung mudhun?

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
TheFinnishDude
Kirim: 2
Melu: 15 Nov 2018, 20:12

747-8F Ngalih nalika didhukung mudhun?

Tulisan sing durung diwaca by TheFinnishDude »

Kanggo alesan sawetara, gerakan 747 nalika dipérang. sapa sing ngerti?

Gh0stRider203
Kirim: 213
Melu: 21 Jul 2015, 09:45

747-8F Ngalih nalika didhukung mudhun?

Tulisan sing durung diwaca by Gh0stRider203 »

bisu pitakonan nanging rem parkir sampeyan?

TheFinnishDude
Kirim: 2
Melu: 15 Nov 2018, 20:12

747-8F Ngalih nalika didhukung mudhun?

Tulisan sing durung diwaca by TheFinnishDude »

Ya, istirahat disetel. Mandheg mandheg nalika miwiti mesin. Nanging, sing paling ala yaiku nalika main AirHauler, pesawat kasebut mbukak ing ngarep bangunan. Malah sadurunge entuk kesempatan kanggo miwiti, pesawat kasebut saya cedhak karo bangunan lan nyebabake ... crash__ (ツ) _ /Ā

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”