737-800 ora bakal wiwit maneh sawise aku menyang gerbang

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
lsujon
Kirim: 1
Melu: 30 Jan 2019, 15:00

737-800 ora bakal wiwit maneh sawise aku menyang gerbang

Tulisan sing durung diwaca by lsujon »

Mulane aku nglakokake penerbangan loro, aku narik gerbang sawise pandhuan kapisan, lan nutup mesin mudhun.

Banjur sawise 5 min panel instan ireng lan aku ora bisa nggawe wiwitan otomatis Ctrl-E

Apa menehi?

Thanks,

Jon

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”