Addon Tupolev TU-144

Ana ewonan add-ons ing Web kanggo klasik FSX lan Prepar3D v1 kanggo v3. Nyleweng saka endi wae ing saindenging jagad, mabur sawetara pesawat paling apik ing donya menyang salah sawijining 24,000 tujuan.
Avatar pangguna
DESMOS
Kirim: 29
Melu: 13 Des 2007, 00:00
Simulator sing paling akeh digunakake: FSX
Lokasi: Montceau les Mines (71300)

Addon Tupolev TU-144

Tulisan sing durung diwaca by DESMOS »

Bonjour. J'ai téléchargé l 'addon proposalé ing Rikooo: Tupolev TU-144. Solusi Avez-vous la diwiwiti kanthi tliti l'utiliser fsX, parce que tel quel il est mokal yen ora bakal ditindakake; Donc je ne vois pas l'intérêt de propose un tel addon sans l'ouvre boîte. J dirais même que c'est de l'abus de confiance. Lire sing arum. Merci.

Avatar pangguna
rikoooo
Administrator global
Kirim: 547
Melu: 09 Sep 2011, 10:03
Lokasi: SWITZERLAND
Hubungi:

Addon Tupolev TU-144

Tulisan sing durung diwaca by rikoooo »

Hi,

Mangga tulis pesen sampeyan ing forum french: https://www.rikoooo.com/fr/forum

Matur nuwun
Bon vols - Penerbangan Apik

Erik - Admin

Posting Balesan

Bali menyang “Flight Simulator X (FSX) + Edisi Uap & Prepar3D nganti v3 ”